Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalafiorek panierowany

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kalafior 1 szt
sól 2 łyżki
Kotlet panier do mięs Prymat 1 op
woda
olej do smażenia
mleko

Przepis i sposób przygotowania na: Kalafiorek panierowany

Kalafior podzielić na różyczki, wypłukać, do garnka dać wodę i sól, zagotować, dodać kalafior, ugotować, wyciągnąć z wody i obtoczyć w mleku a potem w panierce. Smażyć na oleju na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 03.08.2012 13:29
to musi być pyszne
1j1o1l1a1 27.05.2012 15:44
ja tylko polewam przesmażona bułką, ale taki na pewno smakuje :)
ewka1978 27.05.2012 15:28
uwielbiam kalafiora i tak zrobiony na pewno też jest pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak