Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane z rożna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
szczypiorek do smaku
natka pietruszki do smaku
masło 60 gram
sok z cytryny do smaku
ząbek czosnku 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
pieczarki 12 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane z rożna

Posiekane trzonki i cebulę wymieszać z masłem,roztartym czosnkiem,drobno pokrojoną pietruszką i szczypiorkiem.Doprawić solą,pieprzem i sokiem z cytryny.Tak przygotowane nadzienie nakładać do kapeluszy.wstawić do nagrzanego piekarnika 250 stopni.Piec około 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 02.08.2013 10:47
fajny pomysł
cooleczka 01.07.2013 16:25
nowy patent na pieczarki :)
gosia56 26.06.2013 10:47
super takie pieczarki
Bernadeta1 26.04.2013 00:25
bardzo smaczne
Ada-Gaba 24.04.2013 06:46
zapowiada się pysznie
Ela15 18.04.2013 10:32
bardzo smaczne
ONY_za_kare 13.04.2013 21:47
fajny przepis!
Wacław 29.03.2013 10:20
lubimy takie grzybki
Ewelina38 08.01.2013 13:52
niesamowite grzybeczki, uwielbiam je :)
Iwusia 22.10.2012 22:48
smacznie :)
Wafelek2601 08.09.2012 12:54
Fajne
RenataZ-et 29.06.2012 16:55
pomysłowe
Dorota59 07.06.2012 20:12
smaczne
mirosława4 27.05.2012 22:21
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak