Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jesienne racuszki

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

miąższ z dyni 80 dag
mąka pszenna 3 łyżki
sól do smaku
olej do smażenia
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: jesienne racuszki

dynię pokroić na cienkie plastry make przesiać ze szczyptą soli zmiksować z jajkiem dodając tyle jasnego piwa co trzeba aby powstało dość luźne ciasto plastry dyni maczać w cieście i smażyć

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 13.09.2011 11:42
super
marzena06 10.10.2010 10:31
pysznie brzmi
anja3107 09.07.2010 14:49
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak