Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA Z BRUKSELKĄ
Ugotowana brukselkę dodać do mięsa, następnie dodać przecier pomidory i dusić przez 10 minut.
Do zupy dodać posiekany koperek i dokładnie wymieszać.
łopatka | 400 gram |
brukselka | 400 gram |
cebula | 3 sztuki |
koperek | 1 pęczek |
czosnek | 5 ząbków |
przecier pomidorowy | 1 opakowanie |
sól | 1 łyżeczka |
oliwa | 4 łyżki |
woda | 1 litr |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: