Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

carbonade

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 80 dag
masło 5 dag
cebula biała 1 sztuka
mąka pszenna do panierki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: carbonade

cebulę pokroić w kostkę mięso pokroić na kawałki obtoczyć w mące i obrumienić w maśle wyjąć mięso i zeszklić cebulę dodać mięso i dusić polewając winem i doprawić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 19.11.2011 08:30
fajne danie
malaczarna23 27.08.2011 11:34
super
ewelina63 26.06.2011 16:58
ciekawy przepis na fajny obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak