Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 szt
majonez 2-3 łyzki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka ugotować na twardo, obrać i posiekać. Dodać majonez, sól, pieprz i wymieszać. Jeśli chcemy to pastę możemy urozmaicić dodajęc pokrojona w drobną kostkę wędlinę lub posiekana zieleninę (koperek, szczypiorek, pietruszka). Możemy też dodać jedno i drugie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 03.04.2012 12:49
lubię takie pasty :)
Mariposas 17.01.2012 20:50
muszę spróbować
Grazyna0211 11.08.2011 10:22
jest bardzo smaczna polecam!
manaika 09.07.2011 15:23
też taką robię
IKrakowianka 14.04.2011 22:55
apetycznie wygląda
Ewelina38 29.03.2011 17:45
Uwielbiam wszelakiego rodzaju pasty, jajeczna - rewelacja, jeszcze tylko trochę szczypiorku i bajka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak