zupa kapuścianka

zupa kapuścianka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta

    1 sztuka
  • ser żółty

    30 dag
  • rosół

    3 szklanki
  • masło

    1 sztuka
  • sól, pieprz

    do smaku
  • chleb

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kapustę pokroić i ugotować osączyć i drobno posiekać obrumienić na maśle w formie ułożyć kromki chleba i położyć na nie kapustę przykryć plastrami chleba i zwilżyć rosołem wstawić do piekarnika na 180 c po czym zapiekać do chwili gdy ser się rozpuści i przyrumieni

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

aga130982

07.07.2012 06:36
bardzo dobra

aga130982

07.07.2012 06:36
bardzo dobra

dianix

16.03.2012 10:51
taka zupke lbie, ale zze z serem.. ciekawe

Juleczka20

27.09.2011 08:17
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat