Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASZEROWANE ŁODYGI SELERA NACIOWEGO

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 8 łodyg
papryka czerwona 2 sztuki
twarożek 500 gram
cebula 2 sztuki
oliwki zielone 16 sztuk
pieprz czarny 1/8 łyżeczki
Papryka słodka mielona Prymat 2 łyżki
sól 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: FASZEROWANE ŁODYGI SELERA NACIOWEGO

Paprykę i cebulę drobno posiekać, a oliwki pokroić w plasterki, następnie dodać twaróg.
Składniki dokładnie wymieszać, dodać słodką paprykę, sól i pieprz.
W łodygi selera nakładać nadzienie, a następnie wstawić do lodówki na 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 19.02.2014 09:01
muszę zrobić
malina 08.11.2013 11:44
chyba warto tak zrobić
IZABELA29 03.06.2013 13:37
nigdy takich nie robiłam
ben-ka 03.06.2013 10:03
ciekawy przepis,szkoda ,że bez zdjęcia.
RenataZ-et 21.04.2013 21:05
świetny pomysł :)
Katarzyna59 20.04.2013 16:40
bardzo smaczne
Krystyna32 14.03.2013 18:02
fajny pomysł
Dorian 09.01.2013 08:09
ciekawy pomysl
Ada-Gaba 30.10.2012 14:05
pomysłowe
IKrakowianka 12.10.2012 13:58
ciekawy przepis
Wacław 09.09.2012 11:10
fajny przepis
pacpaw 02.08.2012 20:42
pomysłowe. ciekawy jestem tego smaku
kate.500 19.07.2012 22:16
ciekawa propozycja
zuzanna_z 02.07.2012 12:18
fajna przekaska
Anna152 24.06.2012 08:18
super
SmacznaPyza 26.05.2012 19:39
młody seler nie ma zbyt grubych łodyg więc nie bardzo jest jak je faszerować - starsze za to są łykowate
niedozywiona 26.05.2012 18:50
uwielbiam seler ale nigdy nie mam pomysłu no to, co mozna z nim zrobić- mam tylko dwa sprawdzone warianty, ale Twój przepis zawiera też inne moje ulubione smaki więc przy okazji z chęcią spróbuję coś z tego zrobic ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak