Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z fasolką szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewki 2
fasolka szparagowa 30 dag
ziemniaki 6
śmietana 30% 250 ml
kostka rosołowa 1
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasolką szparagową

Marchewkę i ziemniaki obieramy i myjemy. Marchewkę kroimy w talarki, a ziemniaki w kostkę, przekładamy do garnka dodajemy kostkę rosołowa,zalewamy wodą i gotujemy. Po 10 minutach od zagotowania dodajemy pokrojona w 4centymetrowe kawałki fasolkę i gotujemy do miękkości warzyw. Dodajemy śmietanę, doprawiamy solą i pieprzem, Goraca zupę rozlewamy na talerze

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

irenka 30.05.2012 16:29
smaczna
treonina 26.05.2012 14:58
jest pyszna! sama robię podobną - polecam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak