Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Awokado nadziewane kuskusem z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

awokado 2 szt
tuńczyk 1 puszka
szczypiorek
pieprz
kuskus 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Awokado nadziewane kuskusem z tuńczykiem

Tuńczyka w oleju kawałki odcedzamy lekko na sitku od nadmiaru oliwy. Kuskus zalewamy wrzątkiem 1 cm nad kasze i odstawiamy . Zimny kuskus łączymy z tuńczykiem. Dodajemy posiekany szczypiorek. Awokado przecinamy wyciągamy pestkę i wyciągamy łyżeczką środki. Wyciągnięte awokado kroimy i dodajemy do kaszy. Nakładamy farsz do łódek awokado,ozdabiamy awokado i szczypiorkiem .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 13.08.2012 21:03
smaczne
Janek 05.08.2012 20:30
apetycznie:)
Betka 26.05.2012 09:39
lubię awokado;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak