Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smarowidło z podgardla wędzonego

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

podgardle wędzone 1 szt
cebula 4 szt
smalec 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: smarowidło z podgardla wędzonego

podgardle pokroić na małe kawałki. Smalec roztopić i dodać pokrojone podgardle. wytopić. Pod koniec dodać pokrojoną drobno cebulę i smażyć do zarumienienia. Ewentualnie doprawić, zostawić do zastygnięcia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 30.12.2012 17:13
dobre swojskie jadło
misia53 26.11.2012 00:46
to specjalność mojego męża ...hihi...
Aneta41 21.08.2012 18:29
super
owca441 28.05.2012 16:48
od czasu do czasu nie zaszkodzi na zdrowie a w smaku bezcenne
owca441 28.05.2012 16:48
od czasu do czasu nie zaszkodzi na zdrowie a w smaku bezcenne
halina17 25.05.2012 21:21
dobre..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak