Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki śledziowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marynowany śledź 1 słoik
bryndza 30 dkg
pomidor 3 szt
oliwa 2 łyż
sól
pieprz
pęczek ziół
Gorczyca biała cała Prymat 1 łyz
koper 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: roladki śledziowe

zioła drono kroimy i dodajemy oliwę i gorczyce dodajemy szczypte soli i mieszamy wszystko aby powstała pasta ziołowa. Nastepnie płaty śledziowe odsączmy z zalewy. Bryndze rozgniatami widelcem i doajemy posiekany koper. Rozkładamy płaty na każdy nakładamy farsz z bryndzy ziwjamy w roladki i na wierzch smarujemy pastą. Obkładamy kawałkami pomidora i posiekanej zieleniny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak