Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cannelloni z farszem paprykowo serowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 5 sztuk
śmietana 150 gram
parmezan starty 150 gram
koperek posiekany 2 łyżki
cannelloni 250 gram
feta 150 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Cannelloni z farszem paprykowo serowym

Paprykę dokładnie umyć pokroić na kawałki pozbyć się gniazd nasiennych.Po pokrojeniu zmiksować razem z serem feta. Farszem nadziać makaron.Makaron przełożyć do naczynia do zapiekania.Śmietanę wymieszać ze świeżym drobno posiekanym koperkiem.Polać makaron.Po wierzchu posypać startym parmezanem.Włożyć do nagrzanego piekarnika.Piec w 180 stopniach przez około 30 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 11.06.2012 14:55
pycha
ewka1978 25.05.2012 17:36
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak