Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska w jajku

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
groszek konserwowy 4 łyżki
majonez 2 łyżki
kiełbaska mała 4 plastry
pomidor 1 szt
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska w jajku

Jedną małą kiełbasę pokroić na 4 części , usmażyć na oleju pod przykryciem . Jajka ugotować na twardo , przekroić na pół i wybrać z każdej kołówki żółtko . Dać do środka połówek kiełbaski . Groszek konserwowy odcedzić i wymieszać z majonezem, doprawić pieprzem . Nałożyć na jajka. Pomidor pokroić na ćwiartki i troszeczkę można posolić . Podawać z usmażonymi jajko-kiełbaskami .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kas2 21.07.2012 15:37
świetny pomysł
Emiliozo 16.07.2012 21:06
proste a pomysłowe
bgs1984 09.06.2012 14:28
mniam
marzenciak1985 09.06.2012 13:44
mniam
Gosia20 26.05.2012 15:56
mmm świetne
melonik 26.05.2012 07:50
super
melonik 26.05.2012 07:50
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak