Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip szczypiorkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
szczypiorek
sól
pieprz
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: Dip szczypiorkowy

Czosnek obieramy i przepuszczamy przez praskę. Przetarty czosnek ucieramy z solą. Majonez łączymy ze śmietaną i dodajemy do utartego czosnku. Szczypiorek dokładnie myjemy i osuszamy. Przygotowany szczypiorek drobniutko siekamy. Dodajemy do przygotowanego dipu. Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 11.12.2012 20:42
świetny
Iwusia 15.10.2012 23:38
ciekawy
Wafelek2601 10.10.2012 09:57
Super
Łukasz15 01.10.2012 04:24
Super
Rybciia 29.06.2012 14:23
smaczny!!!
parysek10 25.05.2012 15:45
dobrze komponowałby się z frytkami i ziemniaczkami pieczonymi
Paweł10 25.05.2012 13:43
fajny pomysł :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak