Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane curry i musztardą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka
Przyprawa curry orientalna Prymat 1 łyżka
sól i pieprz
oliwki czarne Smak
jajko ugotowane na twardo 5 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane curry i musztardą

ugotowane jajka obrać przekroić na połowę i delikatnie wydrążyć żółtka żółtka włożyć do miski utrzeć z musztardą dodać curry,sól i pieprz do smaku dokładnie wymieszać i gotowym farszem wypełniać wydrążone jajka przybrać czarnymi oliwkami,podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 07.03.2013 07:17
pyszne, moje smaki :)
irenka 01.09.2012 11:56
pyszne
Justyna/Dzastus 13.08.2012 10:12
fajknie sie zapowiada z tymi oliwkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak