Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

risotto

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 3 woreczki
sól, pieprz
żółty ser 200 gramów
warzywa mrożone 1 (na patelnię)
boczek 300 chudy

Przepis i sposób przygotowania na: risotto

1. Ryż ugotować.
2. Warzywa na patelnię usmażyć na niewielkiej ilości oleju.
3. Ser drobno pokroić lub potrzeć.
4. Boczek pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na patelni.
5. Wszystkie składniki wymieszać (kiedy są jeszcze ciepłe, aby ser się roztopił). Przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 21.09.2011 21:44
bardzo lubię:)
ronald88 23.08.2011 10:39
wow uwielbiam risotto

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak