Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone solo

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mielone mięso 1/2 kg
jajko 1 szt.
cebula 1 szt.
czosnek 3 ząbki
bułka tarta pikantna
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone solo

Kroki postępowania

1
mięso mielone wyrabiamy z jajkiem namoczoną i odsączoną bułką , przyprawami , z wyciśniętym czosnkiem i startą cebulą
Krok 1 - Mielone solo foto
2
Formujemy kulki i obtaczamy w bułce tartej
Krok 2 - Mielone solo foto
3
smażymy na małym ogniu
Krok 3 - Mielone solo foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 09.10.2013 10:50
są świetne też na zimno z bułką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak