Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowe papryczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka czerwona 2 szt
papryka żółta 2 szt
papryka zielona 2 szt
ser biały 60 dkg
śmietana 1 szkl
szczypiorek
sól
pieprz
tuńczyk w sosie własnym 2 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe papryczki

Papryczki myjemy, kroimy wzdłuż i usuwamy gniazda. Każdą połówkę solimy wewnątrz. Serek rozrabiamy ze śmietaną i dodajemy posiekanego tuńczyka. Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku. Przygotowanym farszem napełniamy każdą połówkę papryczki. Szczypiorek myjemy i siekamy. Dekorujemy papryczki posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 11.06.2013 08:26
fajne danie :-)
ben-ka 12.02.2013 10:16
fajna przystawka.
RenataZ-et 25.11.2012 10:14
pycha
mirosława4 31.08.2012 19:23
super
Anna138 08.06.2012 22:41
pyszne
IKrakowianka 02.06.2012 20:19
świetne
Wafelek2601 26.05.2012 23:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak