Składniki:
fasolka szparagowa | 500 gram |
cebula | 2 sztuki |
bulion warzywny | 1 szklanka |
olej | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
oliwki zielone | 30 sztuk |
fasolka szparagowa | 500 gram |
cebula | 2 sztuki |
bulion warzywny | 1 szklanka |
olej | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
oliwki zielone | 30 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: