Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CZERWONA FASOLA Z CEBULĄ

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oliwa 2 łyżki
natka pietruszki 1 sztuka
czosnek 3 ząbki
sól 1 łyżeczka
cebula 2 sztuki
ocet winny 1 łyżka
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 łyżeczki
fasola 150 gram

Przepis i sposób przygotowania na: CZERWONA FASOLA Z CEBULĄ

Fasolę moczyć przez 12 godzin, a następnie gotować aż będzie miękka. Na oliwie zeszklić drobno pokrojoną cebulę i czosnek, a następnie dodać ocet winny. Do cebuli dodać fasolę, przyprawić solą i pieprzem, po czym dusić przez 10 minut. Gotowe danie posypać drobno posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 22.02.2014 18:55
Takiej nie jadłam jeszcze.
ben-ka 20.02.2014 11:24
Dla mnie,to cos nowego,tak jeszcze nie jadłam.
fotoviderek 12.11.2013 07:45
Lubię dania z czerwonej fasoli :)
IKrakowianka 01.05.2013 21:24
fajny pomysł
Krystyna32 11.01.2013 14:13
super
Grazyna0211 26.11.2012 16:27
dobry pomysł
Seba 02.08.2012 09:25
fajna
zuzanna_z 16.06.2012 16:51
bardzo ciekawe
tomosatomos 09.06.2012 08:25
że tak powiem dobre ale może wzdymać
RenataZ-et 27.05.2012 11:43
świetna
MAR3STA 25.05.2012 18:22
lubię fasolę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak