Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLKA SZPARAGOWA W POMIDORACH

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 1 kg
pomidor 3 sztuki
czosnek 5 ząbków
sól 1 łyżeczka
natka pietruszki 1 sztuka
masło 4 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA SZPARAGOWA W POMIDORACH

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie. Pomidory sparzyć wrzątkiem, a następnie zdjąć skórkę.
Na patelni roztopić masło, a następnie smażyć przez 4 minuty pokrojone w kostkę pomidory, przeciśnięty przez praskę czosnek, posiekaną natkę pietruszki, po czym doprawić je solą i pieprzem. Na patelnię dodać fasolkę i smażyć całość przez 5 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 08.02.2014 23:40
bardzo fajny pomysł na urozmaicenie dania
IKrakowianka 06.03.2013 22:31
bardzo fajny pomysł na fasolkę szparagową
ONY_za_kare 31.01.2013 09:30
fasolkę uwielbiam w każdej postaci!
Krystyna32 27.01.2013 05:57
extra
Katarzyna59 05.12.2012 11:53
pyszna
m1monika 11.09.2012 10:37
jeszcze takiej nie jadłam
Wacław 06.09.2012 19:56
fajny przepis !
ewaa 06.08.2012 17:56
super
kate.500 27.07.2012 23:18
pycha
zuzanna_z 16.06.2012 16:49
bardzo oryginalne
tomosatomos 10.06.2012 10:36
ekstra
RenataZ-et 02.06.2012 11:23
superowa
Anulka75
Anulka75 31.05.2012 21:14
rewelacja
Anulka75
Anulka75 31.05.2012 21:14
rewelacja
misia53 24.05.2012 12:08
takiej kombinacji nie znałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak