Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kalarepy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepa 50 dag
jogurt 1 pojemnik
szczypior 1 łyżka
natka pietruszki 1 łyżki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kalarepy

Kalarepę zetrzeć na grubych oczkach lub pokroić w cienkie słupki. Jogurt przyprawić solą i pieprzem, wymieszać z posiekaną natką pietruszki i natką szczypiorku. Kalarepę polać sosem, surówkę podać schłodzoną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 07.05.2013 18:39
bardzo zdrowa
agnieszka214 24.05.2012 19:27
nawet nie myślałam ze kalarepa z jogurtem moze byc tak pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak