Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowy zkopąna wierchu

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z kurczaka 2 szt.
pieczarki 200 gram
cebula biała 1 szt.
jajko 1 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat
mąka 2 łyżki
przyprawy
papryka zielona 1/2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowy zkopąna wierchu

Kroki postępowania

1
Kotlety rozbijamy tłuczkiem przez folię
Pieczarki , paprykę i cebulę obieramy i kroimy oraz smażymy
Krok 1 - Drobiowy zkopąna wierchu foto
2
jajko rozbijamy , dodajemy wody i mąkę oraz przyprawy
panierujemy kotleta najpierw w jajku później w obtaczamy w bułce i smażymy
Krok 2 - Drobiowy zkopąna wierchu foto
3
Przed podaniem na wierzch kotleta nakładamy kupkę pieczarek
Krok 3 - Drobiowy zkopąna wierchu foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 26.01.2013 17:38
nie rozumiem tytułu - to po polsku ?
Justyna/Dzastus 09.07.2012 10:39
pychotka.
krokodyl 02.06.2012 19:08
mniam
fijolek91 24.05.2012 13:01
ciekawe
pioge7 24.05.2012 10:56
dobre
Amellia 24.05.2012 08:59
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak