Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielony warzywniak

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
pieczarki 200 gram
papryka czerwona 1/4 szt.
papryka żółta 1/4 szt.
cebula 2 szt.
przyprawy
jajko 1 szt
bułka tarta pikantna
papryka zielona 1/4 szt.
bułka 1 namoczona w wodzie

Przepis i sposób przygotowania na: Mielony warzywniak

Kroki postępowania

1
mięso mielone wyrabiamy z jajkiem namoczoną i odsączoną bułką , przyprawami , z wyciśniętym czosnkiem i startą cebulą
Krok 1 - Mielony warzywniak foto
2
Do środka nakładamy farsz i formujemy kulki obtaczamy w bułce tarce
Krok 2 - Mielony warzywniak foto
3
i pieczemy
Krok 3 - Mielony warzywniak foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna/Dzastus 12.11.2012 10:03
Bardzo fajne
Anna169Hosz 10.06.2012 21:32
Pyszności.
fijolek91 24.05.2012 13:03
lubię takie:)
Amellia 24.05.2012 09:00
pycha
krokodyl 23.05.2012 23:57
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak