Składniki:
panga | 600 g |
por | 35 g |
koperek | 0,5 pęczka |
masło | 20 g |
pietruszka | 30 g |
marchewka | 30 g |
olej | 80 g |
mąka | 65 g |
seler | 35 g |
sól | |
śmietana | 75 g |
pieprz |
panga | 600 g |
por | 35 g |
koperek | 0,5 pęczka |
masło | 20 g |
pietruszka | 30 g |
marchewka | 30 g |
olej | 80 g |
mąka | 65 g |
seler | 35 g |
sól | |
śmietana | 75 g |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: