Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi z boczkiem w cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szparagi zielone
ciasto francuskie

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi z boczkiem w cieście francuskim

Kroki postępowania

1
Szparagi umyć, odciąć końcówki i gotować 5 minut w osolonej wodzie. Ciasto pociąć na kawałki o szerokości 4 cm. Boczek pokroić w cienkie plastry
Krok 1 - Szparagi z boczkiem w cieście francuskim foto
2
Szparagi ułożyć na boczku i zawinąć w ciasto
Krok 2 - Szparagi z boczkiem w cieście francuskim foto
3
Piekarnik nagrzać do 200 st i zapiekać szparagi ok. 20 minut
Krok 3 - Szparagi z boczkiem w cieście francuskim foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 18.02.2014 12:41
ciekawe to wygląda :)
malina 28.07.2013 09:22
bardzo smakowita kolacja
Motorek 03.07.2013 08:41
rewelacyjne
barbara11561 15.08.2012 14:00
pysznie wyglądają:)
kate.500 26.07.2012 22:33
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak