Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z masą rybną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szprotki wędzone 1 puszka
cebula 1 mała
majonez 1 czubata łyżka
musztarda ostra 1 łyżeczka
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z masą rybną

Jajka obrać, przekroic na pół i wyjąć żółtka. Szprotki odsączyć z oleju i rozgnieść widelcem razem z żółtkami. Obraną cebulę posiekać i dodać do żółtek, wymieszać z majonezem, musztardą i doprawić do smaku papryką, solą i pieprzem. Farszem napełnić jajka

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 10.02.2014 08:32
szprotki jednak zamienilabym na inna rybe
Rybciia 09.10.2013 10:42
super!!! :-)
Seba 12.05.2013 07:54
na pewno smaczne
barbara11561 20.03.2013 11:24
świetne nadzienie
Ewelina38 12.02.2013 22:00
z takim nadzieniem jeszcze nie próbowałam ale brzmi pysznie :)
cooleczka 10.01.2013 21:51
fajne
smakoszek 28.11.2012 16:13
super
Dorota59 05.11.2012 10:53
fajne
berys18 30.10.2012 17:23
pycha jajeczka
Łukasz15 01.09.2012 14:29
Ciekawe
melonik 27.07.2012 09:47
mniam
melonik 27.07.2012 09:47
mniam
ankaryba 04.07.2012 21:20
fajne!!!
Grazyna0211 11.06.2012 20:28
fajny pomysł
Ada-Gaba 31.05.2012 06:46
fajna
calliope 29.05.2012 08:21
pychotka :)
Rafał10 23.05.2012 20:30
ze szprotkami jeszcze nie próbowałam ...
edita15 23.05.2012 19:01
fajna
Emilia22 23.05.2012 15:32
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak