Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6 szt
cebula 1 szt
pieczarki 15 dkg
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia
koperek 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane z pieczarkami

Na oleju podsmażamy drobno pokrojoną cebulę, dodajemy pieczarki drobno posiekane i dusimy do miękkości, odparowujemy trochę.
Jajka przekrawamy na połówki, wyjmujemy ze skorupek. Wyciągamy żółtka, dodajemy do pieczarek, rozgniatamy, doprawiamy. na koniec dodajemy posiekany koperek. farszem napełniamy białka jajek, podajemy na ciepło lub na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 23.05.2012 19:57
może sobie zrobię takie w piątek
magdalea 23.05.2012 12:27
moje ulubione

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak