Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchew 1 średnia
sok z cytryny 1 łyzka
sól do smaku
pieprz do smaku
jabłko 1 duże
kapusta czerwona 1 główka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce i małych oczkach. Jabłko tak samo tylko na grubych oczkach. Kapustę podgotować żeby trochę zmiękła i drobno poszatkować. Marchew, jabłko i kapustę wymieszać. Doprawić sokiem z cytryny, sola i pieprzem. Podgrzac razem i podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 23.05.2012 09:52
dobre
ttrytka 23.05.2012 09:41
smacznie wyglada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak