Kalarepka duszona w smietanie

Kalarepka duszona w smietanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 800g kalarepek

  • 100 mln.smietany 30%

  • 2 łyżki masła

  • 1łyzka pokrojonego koperku

  • gałka muszkatałowa

  • sól

  • bulion

    100 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kalarepki obrac opłukac i pokroic na cienkie plasterki.Listki pokroic na paseczki ,cebulke posiekac i podsmazyc na łyzce masła .Dodac kalarepke buljon i smietane sol,gałke i dusic wszystko przez 20 minut.Włozyc koperek i listki wymieszac i podawac

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat