Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żeberka duszone

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 1 kg
cebula 3 szt
czosnek 4 ząbki
olej do smażenia
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: żeberka duszone

żeberka pokroić na porcje.Przyprawić Cebulę pokroić w kostkę ,czosnek obrać i posiekać .Zeberka podsmażyć na patelni dodać cebulę i dusić pod przykryciem ,dodać czosnekWszystko dusić do miękkości ,lekko podlać bulionem lub wodą.Podawać z ziemniaczkami i surówkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 25.11.2012 10:39
pycha
Luki 24.05.2012 14:35
lubię żeberka
Rafał10 23.05.2012 09:35
SUPER POŁĄCZENIE

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak