Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba smażona

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet pangi 3 szt
jajko 1 szt
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 łyżeczka
olej do smażenia
pieprz sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba smażona

Rybę dokładnie opłukać, podzielić na mniejsze kawałki wg. własnego uznania, lekko posolić, posypać przyprawami, następnie jajko roztrzepać z solą wg. każdy płat ryby wymoczyć w jajku oraz obtoczyć z obu stron w bułce tarte. Przygotowane płaty ryb smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na rumiano

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 30.08.2012 08:51
fajna
Kaja35 19.08.2012 07:16
super
Kaja35 19.08.2012 07:16
super
Justyna Jussstiii 02.06.2012 07:38
super
SmacznaPyza 22.05.2012 21:37
nie lubię pangi - nawet smaku toto nie ma...
Rafał10 22.05.2012 21:19
pyszne pangi :) uwielbiam rybki !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak