Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 150 gram
pieprz sól do smaku
marchewka mała 1 szt
ogórek kiszony 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę kiszoną lekko odcisnąć z soku, tak by nie była za sucha. Marchewkę starannie obrać jak i zetrzeć na tarce o małych otworach, ogórka pokroić wg. własnego uznania, przygotowane składniki przełożyć do jednej miseczki doprawić do smaku solą wraz z pieprzem, posypać koperkiem posiekanym na bardzo drobno oraz wszystko wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bursztynek 23.08.2012 23:48
nie ma to jak kiszona kapusta
Kaja35 29.06.2012 10:23
super
janek64 28.05.2012 14:11
Lubię potrawy z kiszonej kapusty :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak