Kasza gryczana zapiekana

Kasza gryczana zapiekana

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kasza gryczana

    1 woreczek
  • jajko

    2 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kaszę gryczaną gotujemy w woreczku. Następnie przekładamy ugotowaną do żaroodpornego naczynia i dodajemy biały ser. Zagniatamy razem widelcem. Cebulę delikatnie podsmażamy na patelni, dodajemy do reszty, Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. na koniec wbijamy całe 2 jajka i mieszamy. Wkładamy do piekarnika na 30-40 minut temp. 180 st. Podajemy na ciepło

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Anna141

27.05.2011 11:15
koniecznie muszę wypróbować

katoda

21.03.2011 20:35
A mnie się wydaje, że może być mdłe..

szajba2

13.03.2011 18:50
chętnie spróbuję

Mariolka1

01.03.2011 22:34
spróbuję:)

marcia71

28.02.2011 23:27
nie jadłam tak

accee

20.02.2011 23:29
Palce lizać

Mariolka1

09.02.2011 22:42
dobre

kielcok1

22.12.2010 15:46
chętnie spróbuję

Barbara55

17.12.2010 15:29
kasz raczej nie jadam ale może być dobre

rakow2

07.11.2010 15:58
dawno nie jadłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat