Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierożki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 1 kg
margaryna 2 kostki
jajko 2
sól
kapusta kiszona
pieczarki
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki

składniki na ciasto mieszamy razem lekko solimy ciasto musi być delikatne miękkie nie może być twarde

Wałkujemy na cienkie placki wykrawamy prostokąty faszerujemy farszem :
Kapustę kiszona płuczemy gotujemy
Pieczarki czyścimy i smażymy mieszamy z kapusta doprawiamy i faszerujemy paszteciki
pieczemy w piekarniku 180 st

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

#DELETED#Małgorzata711527256155
#DELETED#Małgorzata711527256155 28.05.2012 23:40
fajne
eeee 26.05.2012 11:30
Kapusty kiszonej zawsze kupuje mniej wiecej 1,5 kg a pieczarek do kilograma :)
MagdaeM 22.05.2012 16:08
super
Rafał10 22.05.2012 13:25
smakowicie wygląda
Katarzyna87 22.05.2012 10:04
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak