Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna wg mojej babci

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez tradycyjny 1 łyżka
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna wg mojej babci

Jajka ugotowane na twwardo obieramy, kroimy na drobne kawałki. Puszkę tuńczyka otwieramy, odlewamy nadmiar sosu, dodajemy do jajek. Wszystko dokładnie rozgniatamy widelcem. Dodajemy sól, pieprz i przyprawy do smaku. Następnie majonez i musztarda. Dokładnie mieszamy. Smarujemy kanapki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna28 13.07.2012 18:39
apetyczna:)
Rafał10 22.05.2012 13:26
smakowicie wygląda
Cukiereczek13 22.05.2012 10:45
pycha :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak