Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurki po chińsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurki 500 g
sos sojowy 3 łyżki
olej do smażenia 60 ml
koperek pęczek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kurki po chińsku

Grzyby oczyścić . Olej rozgrzać w woku i wrzucić grzyby, które należy mieszać podczas smażenia. Gdy wyparuje dodać sos sojowy i jeszcze chwilkę smażyć. Na końcu wsypać posiekany koperek. Podawać na gorąco z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 23.01.2014 14:30
ciekawe jak smakują, zawsze robiłam w śmietanie
ben-ka 23.11.2013 09:23
A to ciekawe....z sosem sojowym nie jadłam.
mirosława4 12.11.2013 12:33
smaczna kolacyjka
Grażyna13 13.07.2013 10:37
Ciekawy pomysł :)
m1monika 26.06.2013 15:19
super!!! :-)
jeta72 28.05.2013 12:33
rewelacja!!!
kate.500 09.02.2013 16:44
pycha
Seba 18.11.2012 11:34
fajne
annagebalska 15.10.2012 08:56
ciekawy pomysł
caralajna 28.08.2012 08:39
ciekawy sposób na kurki
ankaryba 22.08.2012 08:12
ciekawa jestem jak smakują :-)
Anna152 27.06.2012 07:29
na pewno swietnie smakują
berys18 25.06.2012 08:05
super pomysł
Stenka 19.06.2012 15:12
z sosem sojowym nie próbowałam
Norgiusz 05.06.2012 11:42
ciekawa propozycja
ewaa 29.05.2012 17:30
pychota
olkaaa 23.05.2012 07:49
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak