Składniki:
schab bez kości | 2 kg. |
sok jabłkowy | 1,5 szkl. |
śmietana słodka | 3/4 szkl. |
sól i pieprz | |
Farsz: | |
jabłka | 2 szt. |
cebula | |
bułka czerstwa | |
masło | 2 łyżki |
rodzynki | 5 dkg. |
skórka z pomarańczy |
schab bez kości | 2 kg. |
sok jabłkowy | 1,5 szkl. |
śmietana słodka | 3/4 szkl. |
sól i pieprz | |
Farsz: | |
jabłka | 2 szt. |
cebula | |
bułka czerstwa | |
masło | 2 łyżki |
rodzynki | 5 dkg. |
skórka z pomarańczy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: