Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo-rybna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 15 dag
cebula 1 sztuka
pieprz do smaku
sól do smaku
szprotki 1 (podwędzane, w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo-rybna

Zawartość puszki rozetrzeć z twarogiem, wymieszać z drobno pokrajaną cebulą. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malgorzata549 10.06.2015 12:48
dodaję makrelkę w pomidorach - pycha
Ela15 07.02.2015 12:02
ciekawe połączenie
Ewelina38 10.01.2014 11:18
rybną uwielbiam ale sera nie dodawałam
IwonaKa 17.10.2013 09:32
smaczna pasta do chlebka
Róża1 02.09.2013 12:00
pyszna:-) , też robię często taką:-)
berys18 23.07.2013 15:16
ciekawy pomysł
Dorota37 07.07.2013 14:12
Do chleba idealna ;-)
adelajda 25.06.2013 20:56
lubię pasty
Natalia/tubisiek 22.05.2013 20:15
bardzo fajna :)
Ada-Gaba 23.04.2013 07:31
pyszna z chlebkiem
Łukasz15 14.04.2013 22:59
Super do chlebka
Ania67 08.04.2013 09:47
Muszę koniecznie taką zrobić
gacopierz23 26.03.2013 19:34
też taką lubię
Seba 21.03.2013 10:15
fajna do świeżego pieczywa
Bernadeta1 02.01.2013 12:37
smaczna
anemon 31.07.2012 19:10
... i śniadanie gotowe.
Norgiusz 30.07.2012 12:36
swietna
olkaaa 23.07.2012 08:44
chętnie spróbuję
misia53 17.07.2012 10:28
też często robię
romanrafal
romanrafal 08.07.2012 10:20
smaczna
alaaa 03.07.2012 14:00
też taką robię ale zamiast szprotków wolę filet
Papryczka 24.06.2012 19:01
lubię taką
Krystyna32 24.06.2012 13:26
super
RenataZ-et 20.06.2012 22:32
świetna do pieczywa
MAR3STA 06.06.2012 20:59
świetna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak