Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar wołowy z cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

polędwica wołowa 1 kg
cebula 2
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 3 łyżki
olej rzepakowy 1 łyżka
jajko 3

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar wołowy z cebulką

Polędwicę wołową mielimy w maszynce do mielenia mięsa. Wbijamy jajka i wlewamy maggi oraz olej. Cebule kroimy w małą kostkę. Wszystkie składniki łączymy i mieszamy ze sobą. Mieszamy bardzo dokładnie i tak długo, aż jajka połączą się z mięsem i powstanie jedna masa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 10.11.2012 11:14
smaczny ale też dodaję ogórek
Rafał10 25.05.2012 09:08
Do tego jeszcze ogóreczek i maggi, chlebek... PYCHOTKA!
treonina 20.05.2012 12:21
uwielbiam! pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak