Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z grillowanego bakłażana

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bakłażan 1 szt
ser feta
mięta świeża siekana
natka pietruszki
chilli
oliwa
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z grillowanego bakłażana

Ser feta rozgniatamy widelcem i mieszamy z posiekaną papryczką chilli posiekaną miętą i natką pietruszki i kilkoma kroplami oliwy z oliwek i doprawiamy do smaku pieprzem.Bakłażany kroimy zdłuż na cienkie plastry i grillujemy z obu strn.Na każdy plasterek nakładamy łyżeczkę sera rolujemy i odrazu podajemy.Jest to fajny dodatek do grillowanego mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marcin Vw1 28.08.2012 07:23
super danie
Mariusz10 23.05.2012 22:45
super
owocówka 20.05.2012 07:09
super
marzena06 20.05.2012 00:46
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak