Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cebula nadziewana kaszanką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula czerwona 3 szt
kaszanka 20 dkg
majeranek
koperek posiekany 1 łyżeczka
ogórek konserwowy
sól
pieprz
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: cebula nadziewana kaszanką

Cebulę obieramy ścinamy ich wierzch i wydrążamy środek ,a wyjęty środek siekamy.Kaszankę wyjmujemy z błony i kroimy w plastry a ogórki kroimy w kostkę.Na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę,następnie dodajemy kaszankę i smażymy razem 5 min,przyprawiamy do smaku solą pieprzem koperkiem i majerankiem.Cebule napełniamy kaszanką i układamy na aluminiowej tacce i grillujemy 20 minut.Na koniec posypujemy ogórkiem i resztą koperku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 20.05.2012 06:43
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak