Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczywo chrupkie z serkiem i rzodkiewką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serek śmietankowy 4 łyżki
rzodkiewka 2 sztuki
szczypiorek 1 łyżka
rzeżucha 1 łyżka
przyprawa do twarożku 1 łyżeczka
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
pieczywo chrupkie 2 kromki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczywo chrupkie z serkiem i rzodkiewką

Kromki pieczywa chrupkiego żytniego posmarować serkiem śmietankowym, rzodkiewkę pokroić w półplasterki, ułożyć na serku, posypać rzeżuchą i szczypiorkiem, posypać lekko solą i pieprzem oraz przyprawą do twarożków. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mufinka79 20.05.2012 21:25
Tak jest kolorowa i smaczna :)
Kamila/kami007 20.05.2012 12:26
kolorowo:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak