Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piersi kurczaka w panierce

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

piersi z kurczaka 2 szt
jaja 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: piersi kurczaka w panierce

Piersi z kurczaka myjemy i dzielimy na listki wzdłuż piersi,rozbijamy i wkładamy w rozbite jajko z solą i pieprzem a następnie obtaczamy w bułce tartej i kładziemy na rozgrzany olej

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 16.02.2013 14:08
pyszny kotlecik
Jodaj 31.07.2012 19:31
pycha :)
mewilla 22.05.2012 09:02
fajne
EWI 21.05.2012 13:31
mniam
parysek10 19.05.2012 14:34
proste i fajne danie
MagdaeM 19.05.2012 11:24
super
Andysz 19.05.2012 11:13
mniam mniam;)
Betka 19.05.2012 11:00
smacznie wygląda;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak