Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FARSZ DO PIEROGÓW Z KASZĄ !

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kasza gryczana 4 WORECZKI
jogurt 2 ŁYŻKI
cukier 1 ŁYŻKA
jajko 1 SZT
ser biały 1 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: FARSZ DO PIEROGÓW Z KASZĄ !

KASZĘ GOTUJEMY WEDŁUG PRZEPISU NA OPAKOWANIU. UGOTOWANĄ WYKŁADAMY W DUŻA MISKĘ I LEKKO MIESZAMY ZOSTAWIAJĄC ŻEBY SIĘ WYSTUDZIŁA. SER ROZDRABNIAMY WIDELCEM DODAJEMY DO PRZESTUDZONEJ KASZY DODAJEMY JOGURT I DOBRZE MIESZAMY DO UZYSKANIA JEDNOLITEJ MASY. NASTĘPNIE DODAJEMY CUKIER I JAJKO I ZNOWU MIESZAMY. TAKIM FARSZEM NADZIEWAMY PIEROGI .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 24.08.2013 08:25
lubie taki farsz
kasiek 02.05.2013 12:09
bardzo lubię
Bernadeta1 12.02.2013 13:00
ciągle mam zamiar zrobić pierogi z takim farszem
kamyk 24.06.2012 21:34
lubię takie pierożki
adelajda 09.06.2012 08:13
jeszcze z kaszą nie robiłam ale spróbuję
reniatka 03.06.2012 10:19
interesujące
dianix 22.05.2012 18:32
robię czasem
mic 21.05.2012 21:18
spróbuj kiedys dodac ryż jeszcze
1j1o1l1a1 18.05.2012 15:53
ciekawe...nigdy nie stosowałam kasz w farszach :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak