Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane plastry cukinii

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 3 szt
ryż 1 woreczek
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
cebula
pieprz
szczypior
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane plastry cukinii

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu . Odcedzamy i studzimy. Tuńczyka wyciągamy z konserwy dodajemy do zimnego ryżu mieszamy . Cebulę ,natkę pietruszki siekamy dodajemy do ryżu -mieszamy.Doprawiamy solą ,pieprzem . Cukinie kroimy w długie paski gotujemy chwile w osolonej wodzie -odcedzamy studzimy . Zawijamy w rulonik spinamy wykałaczką ,przewiązujemy szczypiorem i nakładamy farsz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 25.07.2012 11:49
mniam
Joanna108
Joanna108 25.07.2012 11:49
mniam
Joanna108
Joanna108 25.07.2012 11:49
mniam
Sylwia56
Sylwia56 24.07.2012 14:50
ślicznie wygląda
ben-ka 18.05.2012 09:03
ślicznie podane.
EWI 18.05.2012 08:47
fajne
Andysz 18.05.2012 07:19
ciekawe!
iwa643 18.05.2012 06:46
Polecam dobre i syte

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak