Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka obiadowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidor 2 sztuki
ogórek świeży 1 sztuka
feta
szczypiorek 1 pęczek
oliwa
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka obiadowa

Pomidory parzymy i ściągamy z nich skórkę. Kroimy w kostkę. Świeżego ogórka obieramy ze skóry i kroimy w kostkę. Fetę kroimy w kostkę. Szczypiorek siekamy. W misce mieszamy pomidory, ogórka, fetę i szczypiorek. Wlewamy odrobinę oliwy z oliwek i przyprawiamy delikatnie solą i pieprzem. Podajemy od razu po zrobieniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolanta19 17.05.2012 18:05
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak