Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka do chleba

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

koper
ogórki konserwowe 3 szt
majonez czosnkowy 4 łyżki
keczup 2 łyzki
sól
pieprz
Bazylia suszona Prymat
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka do chleba

Jajka kroimy w kosteczkę , ogórka bardzo dokładnie odsączamy z zalewy i także kroimy , koperek drobno siekamy , przekładamy do miski . Dodajemy majonez czosnkowy i keczup , mieszamy . Doprawiamy do smaku solą i pieprzem oraz szczyptą bazyli i oregano . Wkładamy do lodówki w celu przegryzienia się . Pyszne do kanapek .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Botwinka 31.05.2013 09:17
świetna sałatka
Łukasz15 06.03.2013 21:40
Świetny przepis
Bernadeta1 30.09.2012 17:27
pyszna ale wolę bez czosnku
Wacław 08.09.2012 09:27
pyszna ,lubie taką
ewelina/bunia 30.07.2012 13:14
dobre
kate.500 21.05.2012 10:17
pycha
Wafelek2601 19.05.2012 21:50
fajna
motylwe 17.05.2012 13:51
robię podobną, bardzo smaczna
Aneta41 17.05.2012 11:21
prosto i smacznie
Marko 17.05.2012 10:51
super
Marko 17.05.2012 10:51
pyszna
ewka1978 17.05.2012 09:54
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak