Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolady z karków z skórką chleba

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 1 kg
musztarda
boczek wędzony 30 dag
ogórek kiszony 4 szt
majeranek
wykałaczki
cebula
chleb skórka

Przepis i sposób przygotowania na: Rolady z karków z skórką chleba

Karkówkę kroimy w plastry . Rozbijamy tłuczkiem . Mięso lekko doprawiamy solą pieprzem i majerankiem .Smarujemy musztardą. Ogórki kiszone kroimy w słupki cebule obieramy kroimy w piórka ,odkrawamy skórki od chleba. Na doprawione mięso dajemy słupek ogórka kiszonego ,cebulę i kawałek skórki od chleba . Zawijamy mięso w roladę .Spinamy wykałaczką .Smażymy na rozgrzanym oleju. Gdy są brunatne podlewamy wodą z dodatkiem bulionu ,dusimy pod przykryciem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Piotr-21 17.08.2012 11:57
fajne
kasiaw 31.07.2012 21:15
aż ślinka cieknie
Smakosz6 04.07.2012 23:32
mniam
iwa643 17.05.2012 06:24
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak